Voi hyvin! -päivä Arttelissa 21.5. klo 12-17

17.4.2019

Tule Artteliin voimaan hyvin!

Voi hyvin! -päivä järjestetään tänä vuonna Arttelissa tiistaina 21.5. Useiden eri järjestöjen yhteistyönä luotu ohjelma sisältää monipuolista hyvinvointia tukevaa toimintaa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ohjelma ja aikataulu:

klo 12-16 välisen ajan kestävä ohjelma

• Avoin ja ilmainen kuntosali (0 krs.)
  • Biljardinpeluuta (0 krs.)
  • Järjestöjen tori - tule tutustumaan eri järjestöjen toimintaan (autotalli sisäpihalla)
  • Lettukestit (sisäpiha)
  • Juttutupa – FinFamin kokemusasiantuntija tavattavissa (Kahvila Paulikki)
  • Tuunauspaja, jossa voi tehdä itselleen keväisen asusteen ja osallistua yhteisötaideteoksen luomiseen (2 krs. Pistokas)
  • Käytäväcurling, puristusvoiman mittaus ja aivopähkinät (3 krs.)

klo 12 alkaen

• Väärän väriset tapetit -bändi klo 12-12:20 (sisäpiha)
  • Teollinen Tammela -kävely klo 12:20-13:10 (lähtö sisäpihalta)
  • Yhteisöneulospaja ja maalauspaja klo 12-15 (0 krs. Pohja)

klo 13 alkaen

• Sirkuskahvila yhteisötila KUULUssa klo 13-16 (0 krs.)
  • Yleisöluento: Mielenterveyden häiriöt ja läheisen näkökulma (FinFami) klo 13.30 (2. krs. avointila)
  • Avoin sauna (naisten vuoro 13-15, miesten vuoro 15-17) (5 krs.)
  • Metsämieli -työpaja klo 13:30-14, 14-14:30 ja 14:30-15 (Jeesin tiloissa)

klo 14 alkaen

• Intialainen päähieronta & Mielen kuntosali -nurkkaus klo 14-16 (2 krs. Tohveli)

klo 15 alkaen

• Diskohuumaa klo 15-17 (0 krs. Pohja). Muusikista vastaa DJ Ultra.

Lisäksi kutsumme yhdistykset ja järjestöt mukaan tapahtumaan avoimelle järjestötorille, jossa on mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa Arttelin sisäpihalla. Ilmoittautumiset järjestötorille: laura.annala@artteli-ry.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: laura.annala@artteli-ry.fi/ 050 447 1030

Tapahtuman järjestää: Artteli-kumppanuusyhdistys ry, A-Kilta, A-Klinikka, Elokolo (EHYT ry), Silta-Valmennusyhdistys ry, Suomen Erityisherkät ry, Finfami ry, Mielen ry, Mielikahvila (Mielenterveysseura), Miessakit ry, Nextiili-paja, Nääsville ry, Sirkus Fokus (A-Kilta), Tampereen Sydänyhdistys ry, Tampereen Kulttuuripaja Virta (Sosped-säätiö) ja Tampereen kaupungin Kulttuuriluotsit.