Järjestöjen sote- ja tulevaisuuskiertue 4.9.

12.8.2019

STEA ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Järjestö 2.0 -hankkeiden kanssa elo-syyskuussa järjestöjä ja sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksia käsittelevän kiertueen.

Tampereen tapaaminen pidetään ke 4.9. klo 12-16.

OHJELMA:

Tilaisuuden avaus
– Tarkentuu myöhemmin
Tulevaisuuden haasteet sote-järjestöille
– Hilppa Tervonen, valmistelupäällikkö, STEA
– Anne Knaapi, johtaja, varapääsihteeri, SOSTE
Kommenttipuheenvuorot
– Nina Lindberg, toiminnanjohtaja, Artteli-kumppanuusyhdistys ry
– Sara Löyttyjärvi, järjestöpäällikkö, Meidän Häme -hanke
Yhteinen työskentely
– Olli-Pekka Juoperi, Humap Oy
Päivän yhteenveto

Tilaisuuden osoite ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta (max 2 osallistujaa / järjestö) Tervetuloa!

Pyydämme välittämään tietoa kiertueesta jäsenistöllenne ja luottamushenkilöillenne. On tärkeää saada mukaan sekä valtakunnallisen että alueellisen ja paikallisen tason osallistujia.

Pohditaan yhdessä, mikä toiminnassa on muuttunut neljän vuoden sotetyöskentelyn aikana ja minkälaisen kokonaisuuden osia järjestöt ovat. Etsitään yhdessä vastauksia kysymykseen, mikä on järjestöjen asema ja rooli osana tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöä.

Kiertueelta on tavoitteena saada arvokasta tietoa siitä, miten järjestöjä voidaan tukea paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä.