Kulttuuripaja Virta Perjantai ohjelma

Aika: 16.8.2019 klo 10:00 - 15:00
Paikka: Kumppannuustalo Artteli

PERJANTAIN OHJELMA

BUJO klo 10.00 - 12.00

Bullet Journal eli Bujo on itse tehty kalenteri, piirustuslehtiö, muistikirja ja päiväkirja samoissa kansissa. Bujo on helppo aloittaa eikä se tarvitse erikoistaitoja onnistuakseen – tarvitset vain muistivihon ja kynän! Bujon toteuttamiseen ei ole oikeaa tapaa vaan jokainen saa tehdä siitä omanlaisensa ja poimia ne ideat jotka kiinnostavat. Sinun ei tarvitse tuoda omaa muistikirjaa mukanasi, vaan saat sellaisen ryhmässä. Sinulla saa kuitenkin olla jo muistikirja tai aloitettu bujo ja olet silti tervetullut ryhmään. Tervetuloa bujoilemaan! Kulttuuripajan oma tila16.8.-13.9., ryhmä ei kokoonnu 23.8.

MAKEUP! klo 11.00 - 14.30

Meikkaus saattaa olla hauskaa ja piristää omaa päivää! Onko sinullakin kotona meikkejä, mutta et jaksa/ehdi käyttää niitä tai ikinä ei ole tarpeeksi erityistä hetkeä? No nyt on. Istutaan alas, meikataan, lakataan kynsiä, ja tekemisen lomassa jutellaan mistä tahansa tunnelmaan sopivasta. Saatavilla myös kasvonaamioita ja kynsilakkoja, eli tekemistä löytyy, vaikka et olisi innostunut meikkaamaan ? Ei ole väliä millaista jälkeä syntyy, koska idea on vain käyttää luovuutta ja pitää hauskaa eri tavoin ehostautuen. Emme arvostele toistemme meikkejä, meikkaustaitoja tai esim ihon kuntoa. Hygieniasyistä emme voi lainailla meikkejä toisillemme, vaan jokainen tuo omat meikkinsä. Poikkeuksena kynsilakat, joita voi halutessaan tarjota muidenkin käyttöön. Tarjoamme pajan puolesta muutamia tarvikkeita, kuten: meikinpuhdistusainetta, vanupuikkoja & -lappuja, pari kynsilakkaa ja kynsilakanpoistoainetta ja pari peiliä. Kiireettömään ehostautumiseen on varattu runsaasti aikaa, jotta ehdit lakata kynnetkin. Voimme tarvittaessa pitää lounastauon puolessa välissä. (Ryhmä sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta ei todennäköisesti hajusteallergikoille.) Muista pakata mukaan ryhmässä tarvitsemasi varusteet (meikit, lakat, peili yms.) Meikkailemisiin! 16.8.-13.9. ryhmätila Tohveli, 2.krs.

MODERNIT LAUTAPELIT klo 11.00 - 15.00

Tykkäätkö lautapeleistä? Oletko kyllästynyt Afrikan tähteen ja Aliakseen? Lautapeliryhmässä perehdytään keveisiin ja keskiraskaisiin moderneihin peleihin, jotka soveltuvat aloittelijoille, mutta tarjoavat kokeneemmillekin harrastajille sopivasti purtavaa. Tarjolla on myös muuta purtavaa! Ryhmän kesto on 4h, siis kannattaa varata mukaan myös omat eväät. Peliporukka pitää ruokatauon pelien kannalta sopivassa välissä. Pelit käynnistyvät heti ryhmän alettua, joten tule ajoissa, että pääset mukaan jakoihin! 16.8.-30.8. ryhmätila Tohveli, 2.krs ja 6.9. sekä 13.9. ryhmätila Avokas, 2.krs.

LAULURYHMÄ klo 12.00 - 14.00

Tervetuloa laulamaan yhdessä uudet ja vanhat lauluryhmäläiset. Lauletaan (ja soitetaan, jos soittotaitoisia paikalle päätyy) yhdessä pajan kansioista löytyviä kappaleita, mutta voit myös tuoda mukanasi toivelaulusi nuotit. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita, rennolla tunnelmalla mennään. Kulttuuripajan oma tila 16.8.-13.9.

SANA ON VAPAA klo 12.30 - 15.00

luovan kirjoittamisen ryhmä.Ryhmässä tyyli- ja tekstilaji on vapaa. Tehdään yhdessä harjoituksia, jotka saavat runosuonen sykkimään. Ryhmään voi halutessaan ottaa mukaan oman läppärin (tms.) kirjoitustehtäviä varten. Ryhmätila Pistokas, 2. krs. Kokoontuu vain kaksi kertaa: 6.9. ja 13.9.