Arttelin jäseneksi?

Artteli-kumppanuusyhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yleishyödyllinen järjestö, jonka jäsenet edustavat sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan järjestöjä tai yhteisöjä. Jäseniä yhdistää sitoutuminen hyvinvoinnin edistämiseen sekä tahto rakentaa järjestökumppanuutta Tampereen seudulle.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialan piirissä toimiva ihmisten hyvinvointia tukeva rekisteröity yhdistys sekä oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Varsinaiset jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenhakemukset osoitetaan hallituksen puheenjohtaja Johanna Heinelle osoitteella johanna.heine@valo-valmennus.fi. Arttelin jäsenyys on 100 euroa vuodessa ja jäseneksi liittyminen maksaa 100 euroa.

Arttelin jäsenjärjestöt